Den Skumle Villaen i Belgia.

Dette gamle forlatte huset fant vi igjen ved siden av en travel gate i en by i Belgia. Naboene på hver side hadde fine hus, men akkurat denne bygningen var overgrodde og så ganske skummel ut. Urbant forfall på sitt aller beste.

Vi tenkte ikke så på mye på at vi kanskje ville bli lagt merke til da vi gikk på eiendommen og opp til huset, omtrent som vi eide det. Vi ble definitivt sett, men det virket ikke som folk brydde seg om det. Kanskje de var vant til folk som sjekket ut dette huset.

Vi gikk rundt huset og lette etter en vei inn og fant det til slutt. Det var litt utfordrende, men siden vi hadde kommet hele veien fra Norge for å se dette huset lot vi oss ikke stoppe Jeg vil ikke gå inn i detaljer på hvordan vi kom oss inn, men et lite hint var et vindu høyt oppe i andre etasje.

Innsiden hadde et fint forfall med tapet som hang ned fra veggene og delvis kollapset taket. Det lå mange ting igjen, spesielt i første etasje. En ting som fikk oppmerksomheten min, var en gammel Olivetti 82 skrivemaskin. I samme rom var et par fine parfymeflasker i vinduskarmen med spindelvev. En av dem var en 4711. Dette var et veldig fint hus og en flott urbex lokasjon. Belgia er fullt av steder som dette!

Villa O - Exterior

Villa O - Red chair

Villa O - Closed fireplace

Villa O - Fire truck

Villa O - Book on floor

Villa O - Decayed room

Villa O - Sofa

Villa O - Living room

Villa O - Perfume bottles

Villa O - Olivetti typewriter

Villa O - glasses

Villa O - Objects

Villa O - Splitt

Villa O - Bathroom high

Villa O - Bathroom

Villa O - Stairs

Villa O - Attic