Huset til noen veldig religiøse mennesker.

Dette lille huset var det første stedet vi dro til rett etter at vi hadde hentet leiebilen på flyplassen. Helgen skulle tilbringes Belgia og Frankrike. Etter at vi til slutt klarte å taste inn riktig GPS-koordinater, og finne veien ut fra den knotete flyplassen var vi på vei.

Vi ankom den lille landsbyen etter en stund og fant huset lett langs veien. Vi parkerte bilen på baksiden ved siden av nabohuset. En gammel mann tittet litt surt på oss fra den grønne hagen sin men sa ikke noe. Den første oppgaven var å finne veien inn i huset.

Selvfølgelig gjorde vi alle de klassiske feielen som å klatre over et lite gjerde med piggtråd, når vi etterpå så at det ikke var noe gjerde noen meter til siden. Så gjorde vi et misslykket forsøk på å klartre over et hageskur for å nå et vindu i andre etasje, men taket hadde metallplater og dette bråkte så fælt av en hund i nabolaget begynte å bjeffe.

Vi hadde nesten gitt opp da jeg bare for moro skyld sjekket inngangsdøren…. som selvfølgelig stod ulåst. Så etter litt oppstartsproblemer var vi igang med å ta bilder inne i det mørke huset.

Det som slo meg først var hvor mange religiøse gjenstander, ikoner, bilder og kors det var overalt. Noen virkelig religiøse mennesker må ha bodd her en gang. Første etasje var veldig mørkt, men med stativ, lang eksponering på kamera og lommelykt kom rommet til liv. Det inneholdt massevis av fine møbler, bestikk og servise.

Gangen var full av brev og gamle aviser over hele gulvet. Spindelvev og støv var overalt. Det var veldig tydelige ingen har vært her på veldig, veldig lenge. Andre etasje hadde soverom og enda flere Jesus figurer.

Etter noen timer innendørs stakk vi ut i solskinnet igjen og den gamle mannen så på oss nok en gang før han fortsatte hagearbeidet.

 

Maison N - Living room

Maison N - First room

Maison N - Kitchen

Maison N - Slippers

Maison N - Livingroom 2

Maison N - Living room closet

Maison N - Forks

Maison N - Details

Maison N - Picture dof

Maison N - coffemachine

Maison N - Splitt

Maison N - Bedroom 1

Maison N - Cross detail

Maison N - Cross splitt

Maison N - Bedroom 2

Maison N - Religious picture

Maison N - Religious items

Maison N - Stairway

Maison N - Oil lamp

Maison N - Loft