Den gamle skolen i Sverige

Denne gamle skolebygningen var en av mine favoritter av forlatte steder i Sverige. Forfallet er overveldende og malingsflass og støv er overalt. Her finner man gamle skolepulter i skumle klasserom med meldinger skrevet av besøkende på tavlen. På loftet hadde taket kollapset og trær vokste på gulvet.

Jeg vet ikke mye om historien til stedet. Det var vanskelig nok å finne det i utgangspunktet. På mange måter minner bygningen meg om en skole fra et mareritt hvor man holdes evig fanget i ett av klasserommene eller i den skumle gymsalen i kjelleren. I 2017 ble det dessverre revet.

Nå til bildene:

 

The old school classroom back

The old school shadow

The old school lonely classroom

The old school classroom first
The old school classroom side

The old school roof

The old school sofa

The old school sofa

The old school messy classroom

The old school class room

The old school desks

The old school ribbevegg

The old school basement

The old school hallway

The old school exterior 1

The old school exterior 2